SHARE

A sertés kék, a tehén lila? – a Délifarmer újságot mi készítjük!

Ügynökségünk indulása óta partnerünk a Déli-Farm Kft. A folyamatosan növekvő sikeres vállalat több területen is működik: egyrészt állattenyésztéshez és –tartáshoz kapcsolatos eszközöket forgalmaz, mint takarmány alapanyag, késztakarmány, tejpótló tápszer, ásványi- és vitamin kiegészítők, premixek, szarvasmarha szaporítóanyagok. Másrészt állatok (főleg szarvasmarhák) tenyésztéséhez kapcsolódó takarmányozási és tenyésztési szaktanácsadást biztosít a farmerek részére.
A több mint 10 éves együttműködés egyik eredménye a Délifarmer nevű termékújság, melyet Ügynökségünk tervez és kivitelez negyedévente. A 16 oldalas ragasztott újságot LWC 80 grammos papírra nyomtatjuk, behúzással terjesztjük a Kistermelők Lapja közreműködésével.
A kezdetekben hirdetés, majd szórólap, mai formájában pedig vevőtájékoztató újság számos sikert és vevőt hozott a cég számára. Az évek során folyamatosan terjeszkedő dinamikus vállalat ma már Romániában is rendelkezik áruházzal, így a termékújsággal nem csak magyarul, hanem román nyelven is dolgozunk.  
A Délifarmer készítése során munkánk több szakaszból áll: a lay-out alapján a grafikai tervezés, nyomdai előkészítés és gyártás. Az újságban általunk tervezett piktogramokat és színkódokat alkalmazunk, így az olvasók könnyedén tájékozódhatnak és gyorsan megtalálhatják a keresett terméket. Ügynökségünk nevéhez kötődik továbbá a Déli-Farm saját márkás termékének, a Farmline Dragon villanypásztor család csomagolás design-a is.

Tápai Gábor