SHARE

A 2014-es Szeged Napja Ünnepségsorozat kreatív tervezői munkálatait és a reklámeszközök gyártását az igei évben is csapatunk nyerte el. Háromszoros Hurrá, azaz Hurrá - Hurrá - Hurrá!!!
Indításként az arculaton frissítettünk, de a már bevezetett és sikeres logón nem, azonban a kísérő vizuális elemeken változtattunk.
Központi elemként a Borfesztiválra utaltunk, ugyan is a országos hírű, hazánk második legnagyobb bormustrája idén 20. alkalommal kerül megrendezésre.
A rendezvény kiemelt tartalmára hangsúlyt fektettünk idén is, lesz a már említett Borfesztivál, továbbá nagy sikerű Hidivásár, Gasztroudvar, Kincstér 10 napon át, 10 helyszínen, 120 borásszal, 200 kézművessel és több mint 250 programmal.
A megrendelő Szegedi Városkép Kft. számára hirdetési terveket, programfüzeteket, plakátokat, POS anyagokat, szórólapokat, okleveleket, meghívókat, on-line bannereket terveznek és gyártanak kollégáink. A gördülékeny ügyfélkapcsolatért Kassai Anita, a koncepciós tervért Szőcs László stúdióvezető, szerkesztésért Biacsi Nándi grafikus kollégáink szaktudását hívjuk segítségül. A dekorációs munkálatokat mint pl. reklám molinók gyártását, idén is cégcsoportunk tagjára a Printdekor csapatára bízzuk.

Tápai Gábor