SHARE

Az Alföld egyik legszebb városának Csongrádnak készítettük el a turisztikai image kiadványukat magyar és angol nyelven. A negyven oldalas brossúra bemutatja a város építészeti és kultúrális örökségeit, gasztronómiáját, aktív tturizmusát, fesztiváljait, programjait és a páratlan természeti értékeit. A grafikai tervet az arculati koncepcióra, logó elemeire építve készítették el kreatív szakembereink. 

 

Az élénk kulturális élettel és művészeti múlttal rendelkező település ad helyet több nemzetközi képzőművészeti alkotótábornak, valamint zenei- és
kulturális rendezvénynek. Egyik legnagyobb büszkeségük a nemzetközileg is ismert Alföld Néptáncegyüttes. A város legjelentősebb rendezvényei a Borfesztivál- és Kenyérünnep és a régió egyik legnagyobb fesztiválja, a Körös-toroki Napok. A nagyobb rendezvényeken kívül kiváló kirándulási, pihenési lehetőségeket kínál egész évben a vizek által körbeölelt gyönyörű kisváros.

A kiadvány Leader, Darnyi Ignác Terv, Új Magyarország Vidékfejlesztési Program és az EU támogatásának köszönhetően jelenhet meg.

 

Töltsd le a katalógust PDF-ben

 

Tápai Gábor