SHARE

Először a Szeged Napja Ünnepségsorozaton, majd a VOLT Fesztiválon és a Balaton Sound-on tűntek fel az Ügynökségünk által megálmodott és kialakított extra mobil női illemhelyek. A kampány mottója: „Oly Sokszínűek! – Megérdemlik, hogy figyeljünk rájuk!”. Ez így is történt. A küllemükben és számukban is extra mobil WC-k felkeltették a Szegedi Szabadtéri Játékok rendezőinek figyelmét is, így a 2013-as eseményen újra „sorba állnak” a csajok.

A kampány ezúttal mégis más lesz, mint az eddigiek, mivel a rendezők egy férfi-női konténert alakítanak át kizárólag női illemhellyé. Büszkék vagyunk arra, hogy az „Oly Sokszínűek!” projekt tovább nő és fejlődik – szinte magától: a matricákon kívül most virágok is várják a hölgyeket, így hasznosítjuk az eredetileg férfi rész piszoárjait J .

A Szegedi Szabadtéri Játékok 2013-as évadja során ugyanúgy figyelemmel kísérjük a mobil illemhelyek állapotát, hiszen természetes, ha egy több napos fesztivál után megviseltek lesznek. Cégünk szorgosan cseréli és javítja a matricákat, a dekorációt, így a hölgyeknek minden újabb fesztiválon ugyanolyan érzés bemenni.

Örömet okoz, és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy ezen a kampányon keresztül, mely fesztiválról fesztiválra jár, egyre többen figyelnek a hölgyekre, az illemre - hiszen megérdemlik…