SHARE

Szeged évek óta a hazai TOP 10-es turisztikai célpontok között szerepel. Ez elsősorban a fesztiváloknak, a kulturális és gasztronómiai programoknak köszönhető, valamint a városban zajló fejlesztéseknek példaként említhető a Szent István és a Dugonics tér felújítása, a Reök-palota rehabilitációja, az Szent-Györgyi Albert Agóra megnyitása, vagy a Napfényfürdő megjelenése a hazai turisztikai kínálatban. 

Reklámügynökségünk gondozásában jelent meg a három fő kiadványra csoportosított turisztikai reklámanyag. Feladatunk volt a kiadványok grafikai tervezése, fotók válogatása, nyomdai előkészítés és ofszet technológiával a nyomdai gyártás. 

 


Szegedi Programajánló füzet, amely a Tisza-parti város minden jelentősebb idei eseményét tartalmazza magyar, angol és német nyelven. A turisztikai kiadvány újdonsága, közel száz programot tartalmazó füzet mellett részletesebb évszakonként is megjelelnő leporellót is készítünk. A 2014-es budapesti Utazás Kiállításra a tavaszi programajánló tervezését és nyomdai gyártását is megkezdtük.
A Szegedi Látnivalók című kiadvány, amely a város legfőbb nevezetességeit mutatja magyar, angol magyar-német, román-francia, szerb-orosz, olasz-spanyol és lengyel-flamand nyelven is hozzáférhető.
A szálláshelyek és vendéglátóegységek szolgáltatásairól készült legfrissebb Szegedi Információs kiadvány segíti majd a városba érkező vendégeket.