SHARE

Nemzetközi munkaerő toborzó ügynökség weboldalának fejlesztése

2014-ben kezdtük meg a Talention nemzetközi online kommunikációs tanácsadó cég weboldalának fejlesztését http://www.talention.com/. Bár a német kötődésű vállalat maga is az online kommunikáció területén tevékenykedik, együttműködésünk eredményeként olyan weboldalt alkottunk meg közösen, amely méltán építheti ügyfelei bizalmát a jövőben.

A jó alkalmazott üzleti érték!

A Talention első sorban abban segíti ügyfeleit, hogy magas színvonalú szolgáltatásain és egy folyamatosan optimalizált rendszeren keresztül, olyan tanácsokkal látja el a nagyvállalatokat, melyek segítségével elkötelezett és képzett munkaerő megszerzésére tehetnek szert hosszútávon. Mindezt az emberközeli információk átadásával és az adott nagyvállalat munkavállalási kultúrájának részletes megismertetésével teszik, amely többek között a rendezvényeik, a csapatépítő tréningek és a munkakörnyezet bemutatásán keresztül történik.

A Talention első számú katalizátorát képezi, hogy olyan alsite-ok, HR portálok  létrehozásában nyújtanak útmutatást ügyfeleik számára, melyek segítségével nemzetközi munkalehetőségek és ezáltal a látókör kiszélesedése is lehetővé válik ügyfeleik számára.

Az oldal responsive frontend fejlesztését, a bootsrap 3 szerinti  szabályok szerint végeztük el, mobil,  tablet  kommunikációs platformokra.

A site responzivitása arra jó, hogy a tartalom, ami lehet szöveg, kép multimédia vagy bármi, az igazodik az adott készülék méretéhez. Így például a weboldalon elhelyezett gombok telefonon is kényelmesen használhatóak lesznek, attól függetlenül is, hogy az adott telefonnak alacsony vagy magas a kijelző felbontása. Amennyiben majd egy tabletről vagy mobileszközről látogatod meg az oldalt  http://www.talention.com/ te is élvezheted ennek az előnyét.
 
Fejlesztésünk alapját a WordPress tartalomkezelő rendszer - CMS adta, amelybe egy slider menüt, illetve egy pop-up banner modult integráltunk, mint plug-int. Emellett olyan egyedi kódolásokat használtunk a weboldal megalkotása során - fix, vagy scroll menürendszer kialakítása - amely sokkal interaktívabbá, modernebbé és egyedibbé tette fejlesztésünket. Ezek a megoldások nemcsak mozgalmasságot biztosítanak az oldalon, de elősegítik a felhasználói élmény javulását is.