SHARE

Szegedi Vadaspark - Elefántház Átadó projekt

 

A Szegedi Vadasparkban Európai Uniós támogatás bevonásával megvalósult Elefántház felépülése és az elefántok Szegedi Vadasparkba érkezése régóta szívügye Szeged lakóinak és az évről évre mind nagyobb számban városunkba érkező látogatónak, turistáknak is. – Kreatív ügynökségünk segített abban, hogy a Szegedi Vadaspark közönségének és a park új büszkeségeinek a helyszínen való első találkozása valódi ünnep legyen. Csapatunk biztosította a gyermeknapra időzített Elefántház projektátadó ünnepség:

 

rendezvény szervezését és lebonyolítását

folyamatos helyszíni rádióközvetítés megszervezését

a rendezvényre érkezők tájékoztatását

a sajtónyilvánosság biztosítását a helyi és országos online és offline média számára.

a reklámanyagok, tájékoztatók és a sajtótájékoztatóval egybekötött megnyitó ünnepség alkalmából a megjelenteknek átadott ajándékok grafikai tervezését, gyártását.

a megnyitó catering biztosítását

a helyszínen felvett video anyagból tévé összefoglaló, tv spot és reklámfilm jövőbeli elkészítését.

az ünnepségen készült rendezvény fotók közösségi médiákban való elérhetővé tételét

Feladataink azonban nem merültek ki a kötelező nyilvánosság biztosításában és a projektátadókon megszokott, elvárt szakmai feltételek teljesítésében.  A Szegedi Vadaspark Elefántházának átadójára kezdettől fogva közönség eseményként, ünnepségként tekintettük, így nagy hangsúlyt fektettünk a gyermeknapra időzített rendezvényre érkezett nagyszámú látogató szórakoztatására, az esemény élményfaktorának minden korosztályban való növelésére. – Valódi közönségkedvenc volt a két és fél méter hosszú, összesen egy mázsánál is súlyosabb elefánt torta és az átadón fellépő dél indiai táncművész nők Ganesha, az elefántfejű Istenség tiszteletére előadott táncbemutatója is.