SHARE

Cégünk nyerte el a - Széchenyi 2020 által támogatott- Bejárható Magyarország Program keretén belül a Felső-Tisza, Alsó-Tisza és a Körösök teljes vizitúra útvonalainak információs és iránymutató tábláinak tervezését, illetve kivitelezését.
A Bejárható Magyarország program célja, hogy felhívja a figyelmet hazánk természeti értékeire, kultúrális és történelmi látnivalóira. A tematikus útvonalak bejárását nem csak online tervezők, hanem nyomtatott kiadványok, tájékoztatók segítik. Ezeknek a print iránymutató tábláknak, stégtábláknak a tervezése és kivitelezése tartozott cégünk feladatai közé, ám ezt megelőzte egy nagyon alapos helyszínbejárás, település és műemlékfotózás, valamint grafikai tervezés. 
A táblák professzionális, nagyformátumú, tartós kültéri, UV álló nyomtatással készültek, melyek egyedi térképpel, és QR kóddal lettek ellátva. Mindemellett a túrahelyszínek szolgáltatásait bemutató piktogrammokkal tettük még különlegesebbé a arculatot.
Természetesen nem csak magyar, hanem angol nyelven is szolgáltatnak információt azoknak, akik szeretnék felfedezni Magyarország legszebb vízitúra útvonalait. 
Amíg az oszlopos verziók többek között a vízitúra beszállóhelyeinek pontos helyét ismertetik meg a túrázóval, addig a  stégtáblák a kikötőpontok könnyebb megtalálását segítik elő. 
A projekthez szorosan kapcsolódik a vízitúrázás mellett a gyalogos, lovas, kerékpáros túrázás, illetve a vitorlázás.  

Íme a teljes település lista, ahol kiépítésre kerültek munkáink:


Felső-Tisza
1. Tiszabecs
2. Tivadar
3. Vásárosnamény
4.Tiszamogyorós
5.Tuzsér
6.Dombrád
7.Ibrány
8.Szabolcs
9.Tokaj önkormányzat
10.Rakamaz-Tokaj
11.Tiszalök
12.Tiszadada
13.Tiszaújváros
14.Tiszacsege


Alsó-Tisza
1.Szolnok
2.Tiszakécske
3.Mindszent
4.Szeged
5.Gyula
6.Doboz-Szanazug
7.Békés
8.Kőröstarcsa
9.Gyomaendrőd
10.Kunszentmárton
11.Csongrád
12.Sarkad