SHARE

Megtisztelő lehetőséget kaptunk, hiszen cégünk tervezhette és építhette meg a napokban megnyílt Csongrád megyei értékeket és hungarikumokat bemutató vándorkiállítást a szegedi Belvedere palotában. 

A tárlaton nem csak digitális, nagyformátumú nyomtatott képeket csodálhatnak meg a látogatók, hanem kézzel fogható tárgyakat is, mint például tápai gyékényszövött eszközök, kecsketejes szappanok, vásárhelyi hímzések stb, melyek fokozzák a rendezvény interaktivitását, s élvezhetőbbé teszik a fogyatékkal élők számára is a bemutatót, mely fontos szempont volt a kiállításépítés, installáció folyamatában. Külön tablón kap helyet a szatócs bolt, mely megtalálható az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban, így állítva emléket a régi mindenes boltoknak. 
Bízunk benne, hogy ez a vándorkiállítás a nevéhez méltón végigvándorolva ismerteti meg az emberekkel hazánk hungarikumait, s Csongrád megye értékeit, hiszen annyi mindenre lehetünk büszkék a pálinkán, szegedi papucson, kürtöskalácson, és a pick szalámin kívül. 

Íme néhány fotó, hogy mindenki kedvet kapjon a tárlat megtekintéséhez.

Köszönjük a Printdekor csapatának a közreműködést!