SHARE

A jól kivitelezett szemléltetőeszköz mindig beváltja a hozzá fűzött reményeket: gyors megértést tesz lehetővé és megkönnyíti a magyarázó és a megérteni vágyó dolgát egyaránt. Ma már a háromdimenziós ábrák az okatató anyagok természetes velejárói, viszont kevesen tudják, hogy a minőségi és szakmailag kifogástalan munkák mögött gyakran hetek, hónapok munkája állhat. 
A fogászati implantológia az egyik olyan terület, ahol különösen fontos a mikrokörnyezet és az egyes sebészeti eljárások helyes megjelenítése. Olyan területre “utazhatunk” és olyan folyamatokat mutathatunk be ahová videó kamera nem juthat el - izolálhatjuk a kérdéses területeket kizárva a zavaró tényezőket.

A minőségi implantációs rendszerek kötelező velejárói a sebészeti valamint a protetikai manuálisok (kézikönyvek), melyek lépésről-lépésre mutatják be az orvos számára az adott rendszerre alkalmazandó műtéti műveleteket így garantálva a hibátlan beültetést. 
A Denti System számára készített manuálisok csak egy nagyon szoros együttműködés eredményeképpen jöhettek létre, ahol nekünk az anatómiai és sebészeti eljárásokat kellett elméletben elsajátítanunk, a Denti szakembereinek pedig a 3D grafikában rejlő lehetőségeket kellett felismerni és kihasználni. Miután az alapok kidolgozásán túl voltunk, az egyes fázisok beállítása, továbbképzése már könnyedén létrehozható volt. Sőt, kézenfekvő volt a betegtájékoztatók újragondolása és az újabb 3D-s elemek beépítése a meglévő forgatókönyvekbe.
A továbbiakban 3D animációkkal bővíthetjük a Denti oktató és ismeretterjesztő anyagait, az orvosok számára ezáltal könnyebbé téve a Denti fejlsztések megértését, a betegek számára pedig még barátságosabbá téve a fogimplantálás nem mindennapi világát.

by Laca