SHARE

Idén az év legjobb turisztikai kampányait értékelő Iránytű 2016 díjátadón A Lépj be a múltba! - Történelmi időutazás Ópusztaszeren munkánkkal 2. helyezést értünk el az Eseménymarketing kategóriában. Link

Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark közbeszerzési eljárás keretében olyan exkluzív attrakciók megtervezésére és kivitelezésére kérte fel cégünket, mely Ópusztaszer turisztikai vonzerejét az időjárástól függetlenül, a téli hónapokban is képes növelni.


A Feszty-körképnek otthont adó Rotunda négy, több tudományághoz kapcsolódó, élményszerű kiállítással bővült, emellett a két új épület, a Látogatóközpont és a Kulturális Örökségműhely is izgalmas programokkal, tárlatokkal várja a látogatókat.


A lehető legszínvonalasabb végeredmény érdekében többek között multimédiás- és információs eszközök beszerzését, látogatómenedzsment szoftver fejlesztését, a kiállításokat bemutató tartalmak, 3D parktérkép és E-vendégkönyv létrehozását is vállaltuk, valamint az információkat egyes kiállításokban a csökkent látású vendégek számára is elérhetővé tettük.