SHARE

Szer Monostorának helyreállítása, kulturális örökségének megőrzése, valamint széles körű megismertetése, élményszerű bemutatása az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark hosszú éveken át dédelgetett álma volt – kreatív ügynökségünk pedig segített a megvalósításában.
A gyógynövénykert mellé foglalkoztató ház épült, melyben helyet kapott egy gyógynövény feldolgozó és szárító részleg, egy üvegház és egy ajándékbolt is.
 
A munkálatokból kreatív csapatunk minden fronton kivette a részét:
kutatómunkát végeztünk és teljes körűen menedzseltük a projektet
egyedi, trendi, felhasználóbarát mobil applikáció dizájnt alkottunk android rendszerre
egységes stílusú több mint száz gyógynövény grafikákat rajzoltunk, alkottunk 
gyógynövényfeldolgozást bemutató dokumentumfilmeket forgattunk
3D tervezőprogrammal lemodelleztük a Szeri Monostort makettjét, melyből szobrászok segítségével kész bronz öntési technikával szobrot készítettünk
múzeumpedagógiához szükséges kerti és gyógynövényfeldolgozáshoz szükséges eszközöket szereztünk be 
látogatók tájékoztatásához kreatív kiadványt terveztünk és ofszet nyomdatechnikával gyártottunk
gyógynövényházhoz szükséges dekorációkat, zászlókat, reklámtáblákat készítettünk
 
Többek között. :) Az egész projektet szerettük, hiszen hozzájárultunk a magyar kulturális értékek megőrzéséhez, teremtéséhez és átadásához.
A kreatív, innovatív és interaktív marketing megoldásoknak köszönhetően a látogatói élményfaktor növeléséhez, és összességében a Park látogatószámának emelkedéséhez járultunk hozzá munkánkkal. 
Azáltal, hogy az érdeklődők képet kapnak a gyógynövénytermesztés- és feldolgozás hagyományairól és lehetséges módszereiről, akár saját otthonukban is kamatoztathatják tudásukat,