SHARE

Karácsony előtt nyitotta meg kapuit Szegeden a Tiszavirág – egy butikhotel stílusú műemlékház. Különleges az épület, nem megszokott a funkció és gyönyörű a design. Az 1859-ben épült Balassa-ház felújítása során a jelenlegi tulajdonos célja az volt, hogy olyan helyet hozzon létre, ahol egyedülálló módon találkozik a design és a tradíció az építészetben és a gasztronómiában egyaránt.  Ezért a felújítás során különösen odafigyeltek arra, hogy a városképi jelentőségű épület sajátosságait megőrizzék.

Ez a kettősség, a múlt és a jövő, a modern és a tradicionális ötvöződik a szálloda weboldalán is, melyet Ügynökségünk készített.
Elsődleges szempont volt számunkra a felhasználóbarát, informatív, modern oldal kialakítása. Emellett meg kellett jelenítenünk azt is, hogy egy régi, emblematikus épület került felújításra, melynek során a megbízó törekedett arra, hogy a régi épület egyes jellegzetes elemeit megőrizze. Ezzel is kedveskedve, tisztelegve a szegediek előtt. Ezt hivatott jelképezni a weboldal háttere, a kicsit régies, kicsit romos téglafal. Erre a háttérre minimál, letisztult felületeket terveztünk – ezzel is hangsúlyozva a kontrasztot. Természetesen a fentieken kívül fontos volt számunkra, hogy Ügyfelünk elégedett legyen, megvalósítsuk elképzeléseit, és a saját szakmai elvárásainknak is megfeleljünk. Ezért az eredetileg tervezett design-t többször módosítottuk. Sokat egyeztettünk, prezentáltunk, és nagyon sokat dolgoztunk. Szerencsénk volt, mert a Megbízó nagyon modern, előre mutató elképzeléseket szeretett volna megvalósítani, amelyekkel könnyen tudtunk azonosulni.

Az oldal megjelenését optimalizáltuk tabletre és mobilra is. Az oldal nagy erőssége, hogy már a tervezés során figyeltünk a keresőoptimalizálásra, és mind a programozás, mind a design úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen ezeknek az elvárásoknak.  A háttérben futó saját fejlesztésű keretrendszerünk egy erős kereső optimalizáló eszközt is ad a megrendelőnk kezébe, ami alap feltétele az online kommunikáció továbbépítésének. Az oldal három nyelven (magyarul, románul és angolul) készült el. Az interaktivitást biztosítja az online szoba és asztalfoglalás valamint a szállás és étterem értékelő Tripadvisor link. Az oldal a facebook és a twitter segítségével kapcsolódik a közösségi felületekhez.
Az egyik legnagyobb tanúság, amit a projekt során szereztünk, hogy szakértelemmel, tudatos tervezéssel, rendszeres konzultációkkal, és az Ügyfél igényekre való odafigyeléssel minden nehézség leküzdhető.