SHARE

Tovább hódítanak az extra, különleges mobil női illemhelyek – ezúttal a VOLT fesztiválon
Motto: OLY SOKSZÍNŰEK! Megérdemlik, hogy figyeljünk rájuk!

Miért pont illemhely...?
Tápai Gábor, a Fingerprint Kreatív Kommunikációs Ügynökség ügyvezető igazgatója és az ötletgazda elmondása szerint „már régóta tervezem, látva és sajnálva a fesztiválokon a mobil WC-k előtt toporgó nőket és lányokat, hogy be kellene állítani néhány plusz női illemhelyet.”
Mindenki járt már fesztiválon vagy szabadtéri rendezvényen. Mindenki látta már, hogy mekkora sorok kígyóznak a női WC-k előtt. Mi, a Fingerprint Kreatív Kommunikációs Ügynökség csapata, teszünk azért, hogy a hölgyek se érezzék magukat kényelmetlenül. Több magyarországi rendezvényre, elsőként a Szegedi Borfesztiválra, majd a soproni Volt Fesztiválra extra mobil WC-ket helyeztünk ki, ám ezek nem csupán abban extrák, hogy több van belőlük, hanem egyedi stílusukban is. A kampány szlogenje: „OLY SOKSZÍNŰEK! Megérdemlik, hogy figyeljünk rájuk!”, ezért a toalett fülkék egyedi dekorációt kaptak. A rendezvényszervezőkkel és a Xeless Kft. munkatársainak együttműködésével megvalósuló projekt lényege nem csupán az, hogy a rendezvény során ezzel kedveskedjenek a hölgyeknek, hanem hogy felhívják a figyelmet az illemre, etikettre, a nők tiszteletére és segítésére.
Az extra mobil WC-ken kívül a Fingerprint csoport egy weboldalt is létrehozott, mely a nőket érintő könnyedebb és fajsúlyosabb témák között az „igazi genteleman”-né válás titkait is megosztja az olvasókkal.

Fesztiválokon elhangzott mondatok, amiért a kampány ötlete létrejött:
 
· A fiúknak bezzeg egyszerű – csak előkapják, és szevasz!
· Argh... nem hiszem el, hogy mit csinál bent ilyen sokáig!
· Menj csak előre, én még bírom fél percig, de siess!
· Annyira gusztustalan, de annyira kell pisilni!
· Te! Ott nincs egy üres?!
· Na jó! Én eddig bírtam! Keressünk egy bokrot!

További információért kérjük, látogasson el a www.olysokszinuek.hu weboldalra és nézze meg filmünket is.

by Fingerprint Team