SHARE

Befejeződött Ügynökségünk egyik legösszetettebb munkája, hiszen augusztus 13-án Nyílt nap szervezésével zártuk a várpalotai Thury-várhoz kapcsolódó kommunikációs tevékenységünket.

A záró program a szó igazi értelmében is „nagy durranás” volt: a rendezvényt megelőző időszakban plakátokon és szórólapokon hirdettük, hogy - dacára csaknem hat évszázadnak- szemtanúi lehetünk a Thury-vár ostromának! Augusztus 13-án délelőtt a MASZK Bábszínház szórakoztatta a legkisebbeket, majd kézműves mesterek osztották meg tudásukat az érdeklődőkkel. Ezt követően aznap délután „elszabadult a pokol”: ágyúszó és fegyverropogás zaja uralta a környéket, ahol a Bakonyi Poroszkálók Hagyományőrző Egyesülete Csepin Péter vezetésével – egy történelmi színjátékot követően - megrohamozta a várat.

Az izgalmas pillanatokat megörökítő fotókból összeállított ízelítőt galériánkban tekinthetik meg. Az estet a III. Béla lovagrend reneszánsz tánciskolájának előadása zárta. A nap végén nyugodt szívvel dőlhettünk hátra, és átgondolhattuk, nyugtázhattuk az elmúlt egy év történéseit..

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Új Széchényi Terv / ÚSZT programjának keretén belül valósult meg a nyilvánosság biztosításának és kommunikációs feladataihoz kapcsolódóan.