3d
modellezés

A 3D modellezéssel adunk egyedi megoldásokat internetes alkalmazásokhoz, weboldalakhoz, kiadványokhoz, filmekhez, on-line játékokhoz és ipari tervezéshez akár a virtuális valóság fejlesztési technológiákhoz is. A projekteket master 3D graphic artist kollégánk irányítja, több mint 10 éves szakmai gyakorlattal rendelkezik.

Bízza szakértő csapatunkra!

Modellezés

Hatékony 3D design modellezéssel, szoftveres megoldások segítségével bármilyen létező, vagy kitalált tárgyat, karaktert megtervezünk. Pontos megjelenést biztosítunk ipari formatervezéshez, concept art-ok alapján karakterről, tárgyakról.

Speciális effektek - VFX

A 3D szoftverek és grafikusaink képzettsége lehetőséget nyújtanak látványos, valósághű anyagok fizikai szimulációk létrehozására, részecskerendszerek használatára akár élő vagy élettelen textúrát.

Textúrázás

A fejlett textúrázó és shaderelő technikáknak köszönhetően valósághű anyagokat hozhatunk létre. Legyen szó tükröződésről, érdességről, átlátszóságról, a modern renderelő eljárások kompromisszummentes megoldást kínálnak még a legbonyolultabb anyagjellemzők esetén is.

Animáció

A legunalmasabb modell is érdekesen tálalható egy kis dinamika segítségével. A mozgás hozzáadásával életre kelthetjük elképzelt karaktereinket, látványosan mutathatjuk be a megálmodott termékeinket.

Bevilágítás

A megfelelő fények használata nagyban befolyásolja a végeredmény hangulatát. A teret a 3 dimenziós modelleket realisztikus fényviszonyok között tudjuk bemutatni a 3D színpadon.

A digitális világban elterjedő virtuális tartalmak esetében egyre nagyobb hangsúlyt kap a látvány, a valóságérzet. Mára a user magas fizikai átélés élményét kívánja meg. A 3 dimenziós tervezés a nézőt kiragadja a fizikai valóságából és behelyezi egy virtuális világba, azaz a kitalált, szimulált környezetbe.

A 3d-s technikával készült filmek és játékok mellett a virtuális látványtervek, helyszín vagy termékbemutatók, interaktív tartalmak is intenzíven terjednek. A néző igényszintje, ingerküszöbe már olyan mértékben kitolódott, hogy nem elég bemutatni számukra a 3D tartalmat, hanem egyre több esetben egyenesen a részesévé kell tenni őket. Erre nyújt megoldást a virtuális valóság tér, ahol a terek, karakterek tárgyak 3D modellezéssel készülnek.

Bízza szakértő csapatunkra!