GRAFIKAI TERVEZŐ STÚDIÓ

A kreativitás a közös metszéspontunk, művészeti vezetőnk segítségével közösen megtaláljuk a megfelelő vizuális koncepciót.

Szolgáltatásaink

A legfrissebb grafikai tervezési trendeket álmunkból felkeltve is elsoroljuk, ötletekkel kelünk és fekszünk, lételemünk az innováció. Layoutot tervezünk, tartalmat készítünk, szöveget írunk, illusztrálunk, design koncepciót készítünk, tördelünk, nyomdára (plakát, kiadvány, könyv), on-line platformokra (banner, animáció) előkészítünk és gyártunk B2B és B2C kommunikációra egyaránt (POS, kiállítási stand, mobil display). Csomagolások koncepcióját megálmodjuk és kész termékké alakítjuk (címkék, dobozok, kartonok) 3d modellezéssel is tudjuk prezentálni ügyfeleink felé (tárgyak szimulációja, modellezése, karaktertervek készítése)

A projektek kezdetén egymást túlharsogva dolgozzuk ki a kreatív koncepciót, hogy aztán szenvedélyesen vethessük bele magunkat a tervezésbe és a kivitelezésbe. Nem nyugszunk, amíg maximálisan elégedettek nem vagyunk a munkánkkal, csak olyan anyagot adunk ki a kezünkről, amit az unokáinknak is büszkén mutogatnánk.

Bízza szakértő csapatunkra, kérjen ajánlatot még ma!

Kreatív grafikai koncepció
Fotózás
3D modellezés
Kreatív grafikai koncepció
Logó- és arculattervezés
online és offline

online és offline reklámeszközök grafikai tervezése

Prezentáció tervezés
Animáció
Illusztráció