ON-LINE KOMMUNIKÁCIÓ

Célközönségnek szóló, online stratégia alapú, márkahűség szemléletű közösségi média kezelése, fogyasztó szemszögből vizsgálva.

– Google SEO elemzés és optimalizálás
– Google Adwords kampány
– Facebook PPC kampány
– Bannerhirdetések
– Innstagram kampány
– Influencer marketing
– Youtube kampány
– Linkedin lead generálás

A userek ma már informatív és szórakoztató céltudatos tartalmakat fogyasztanak ezért fontosak a megfelelő közösségi média szakemberek által készített Facebook, Instagram, Youtube, tartalmak. A tartalmakat targetáljuk, elemzések alapján juttatjuk el a megfelelő social media csatornák kiválasztásához. Nyereményjátékokkal további interakciókat érünk el, beszélnek a fogyasztók a márkánkról és még leadeket is gyűjtünk.

A SEO ELEMZÉS elengedhetetlen weboldalak és webshopok üzemeltetésében.

Önnek nem mindegy mennyit ér egy kattintás!
A megfelelő elemzés, kulcsszóelemzés és a célzás alapú organikus találatok a legolcsóbb hirdetési megoldások. Okos szakmai, azaz google expert ismeretekkel, trükkökkel szinte megkerülhetetlenné válunk, ha márkánkat erősíteni vagy értékesíteni akarjuk.

A GOOGLE ADWARDS a legnagyobb online kampány erőtér! Lehet a Google-t szeretni vagy akár utálni, de elkerülhetetlen, hiszen ők mindent tudnak rólunk. Reklámszakembereink ismerik és tanítják a digitális média adatbázis alapú Google ismereteket. A Google hirdetések okos megoldásokkal, jó tartalmakkal, megfelelő konverziókkal eladást növelnek, lehet eladás vagy ismeretterjesztés a cél.

A FACEBOOK PPC kampányoknál a Facebook tudja mi az úticélunk, mit dolgozunk, kik a barátaink, milyen témák érdekelnek, mit kedvelünk vagy mik a szokásaink. Na ennek örülnek a márkák igazán! Jó targetálással, kevés meddő szórás nélkül gyorsan elérhetjük a célcsoportunkat az egész világon.