Energy Magyarország

Több mint 20 éves reklámügynökségi partnerkapcsolat!

Legyen szó innovatív egészségvédő élelmiszerekről vagy étrend-kiegészítőkről, akár gyógyító-és ápoló kozmetikumokról az Energy készítményei maximálisan természetes eredetűek, kíméletesen és rendkívül hatékonyan hatnak az emberi szervezetre.

A vállalat 2006 óta reklámügynökségünk kiemelt partnere! Az évek során sok szakmai kihívás elé állította csapatunkat.

VITAE KLUBMAGAZIN

A havonta megjelenő Vitae magazin nyomdai gyártása és postai terjesztése a feladatunk. Több mint 160 megjelent számot tudhatunk magunk mögött közel 1.600.000 példányban, melyet a klubtagok részére juttattunk el a 16 év alatt. A gyártáson kívül, az egyesével tasakolt újság kézbesítésének megszervezése is a feladatunk része. Minőségi újságok, magazinok tervezésével és nyomdai gyártásával keress bátran bennünket.

KIADVÁNYOK

Üzleti katalógusok, reklám prospektusok, céges brossúrák, akciós szórólapok nyomdai úton történő előállításakor hagyományos UV ofszet és digitális technológiákat alkalmazunk.

A papírból készült nyomdatermékek megújuló alapanyagokból készülnek a fentarthatóság jegyében. A grafikai tervek egy része a cseh anyavállalattól érkezik, melyet magyar nyelvre újra tördelünk.

KIÁLLÍTÁSOK, RENDEZVÉNYEK, KLUBHÁLÓZAT

Az Energy Magyarország partnerei és klubtanácsadói számára számos rendezvényt szervez, melyeket szakmai előadások, továbbképzések keretében tart meg.

Feladatunk a tájékoztató és reklámanyagok elkészítése, rendezvény anyagok elkészítése, továbbá a POS és dekorációs anyagok nagyformátumú digitális nyomtatása és kivitelezése.

A rendezvény eszközök között rendszeresen megtalálható a roll-up, pop-up sajtófal, reklámtábla, logózott nyakpánt és egyedi arculatos papírtáska.