Szegedi Tourinform

Szeged a napfény és a fesztiválok városa!

Szeged városa számos kínálattal rendelkezik a hazai és külföldi turisták számára.
A gyönyörű építészete, fantasztikus terei mellett a Tisza és a Maros szépségén túl, számos program is várja az Alföld legnagyobb városába látogatókat.

Csapatunk számos turisztikai kommunikációs anyagot tervez és gyárt, mellyel segíti a turisták eligazodását Szeged városban.

 

Kiadványok

A Szegedi Látnivalók, Szegedi Programajánló és Guide grafikai tervezését, gyártását készítjük magyarul és számos egyéb nyelven, több mint 100 oldalon.

A turisztikai kiadványok információit dizájn és praktikum szerint is szerkesztjük, számos grafikai elem, piktogram támogatja a gyors áttekinthetőséget.

Hirdetési kampányok

Online kampányok lebonyolítását média ügynökségként a Central Média és Media Works-el együttműködve végezzük. Az optimális, sikeres kampányhoz mozgó és statikus bannereket is készítünk.

Kiállítási installációk

Hazai és külföldi turisztikai kiállítások rendezvényeszközeit, installációit tervezzük és gyártjuk.
Zászlók, roll-up-ok, hosztesz pultok kerülnek ki dekorüzemünkből.

Térképek

A turisták nagy kedvence az A4 méretű információs térkép, melyen könnyen megtervezhetik a turisztikai látnivalók megtekintését. Óriás turisztikai térképek grafikai munkálatait és digitális nagyformátumú gyártását végezzük dekorációs nyomdánkban. A térképek a város fő csomópontjain helyezkednek el.