Marketing kampányok

Hatásfok

Kreatív stratégia (creative strategy), hogy cége tv, rádió, nyomtatott kiadvány, plakát és képernyő reklámjai a lehető legnagyobb hatásfokkal juttassák el üzenetét a potenciális vevőkhöz. A kreatív kommunikációs ügynökségünk által kínált stratégia az előbbiek mellett magában foglalja a brandhez köthető folyamatos tartalomszolgáltatást (brand content) és események megszervezését és lebonyolítását, ahol a brand iránt érdeklődők első kézből tapasztalhatják meg, mit nyújt számukra a márka (event & experimental). Full service at your service 🙂

Tartalom marketing

Tartalom, tartalom, tartalom

Kommunikációs ügynökségünk által felállított tartalom stratégia (content strategy) magában foglalja a publikáció marketing, online marketing, közösségi média, kreatív, influencer, esemény és élmény tartalom megfelelő színvonalú szolgáltatását. Szintén nagy tapasztalattal rendelkezünk kreatív koncepciók alkotásában, fotó és más művészeti kiállítás kivitelezés, 2D és 3D animáció, reklámfilm, CGI és poszt produkciós munkák terén.

Közösség és PR

Közösség és PR

Az általunk kínált közösségi stratégia (social strategy) magában foglalja kommunikációs stratégiák, közösségi média kampányok megszervezését, közösség építés és menedzsment, média és influancer kapcsolatok rendelkezésre állásának biztosítását, esemény és élmény rendezvények lebonyolítását. Cégünk másik erőssége a PR analízis elkészítése és értelmezése, hogy ne csak szeressék a cégét, de azt is pontosan tudja, miért szeretik.

Média

Média

Média stratégiák (nyomtatott, online, képernyő stb.) megjelenések, tervezése, szervezése (media planning) lebonyolítása. Média mérőszámok meghatározása és optimalizálása (measurements & optimization) melyek által a média tevékenység kiváltotta hatás ténylegesen mérhetővé válik.