Lépj be a múltba!

Részletek az elkészült Interaktív kiállítás látványairól

Kiállítások építése
több mint 1000m2-en

Interaktív Info Terminálok

Mobil applikáció fejlesztése

Az interaktív kiállítás projekthez kapcsolódó mobil aplikáció látványterve

Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark olyan exkluzív 6 kiállítói térben építendő, több mint 10002m-es attrakciók megtervezésére és kivitelezésére kérte fel cégünket, mely Ópusztaszer turisztikai vonzerejét az időjárástól függetlenül, a téli hónapokban is képes növelni.

A Feszty-körképnek otthont adó Rotunda négy, több tudományághoz kapcsolódó, élményszerű kiállítással bővült, emellett a két új épület, a Látogatóközpont és a Kulturális Örökségműhely is izgalmas programokkal, tárlatokkal várja a látogatókat.

A lehető legszínvonalasabb végeredmény érdekében többek között multimédiás- és információs eszközök beszerzését, látogatómenedzsment szoftver fejlesztését, a kiállításokat bemutató tartalmak, 3D parktérkép és E-vendégkönyv létrehozását is vállaltuk, valamint az információkat egyes kiállításokban a csökkent látású vendégek számára is elérhetővé tettük.

Az interaktív kiállítás megtervezése és kivitelezése közben a szakszerűségre és élményszerűségre törekedtünk, ennek köszönhetően a látogatók élmények formájában sajátíthatják el az új ismereteket. Interaktív eszközök, a bemutatóterekhez igazított multimédiás alkalmazások segítségével, akár végvári vitéznek öltözve vagy éppen Gárdonyi Géza mellett helyet foglalva érhetők el a történelmi tudnivalók. 2016 év legjobb turisztikai kampányait értékelő Iránytű 2016 díjátadón ezzel a munkánkkal a 2. helyezést értük el az Eseménymarketing kategóriában. LINK

GYÓGYNÖVÉNYKERT
Kézzel rajzoltuk
Gyönyörű növénytár
Previous slide
Next slide

Gyógynövénykert projekt

Szeri Monostorának helyreállítása, kulturális örökségének megőrzése, valamint széles körű megismertetése, élményszerű bemutatása az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark hosszú éveken át dédelgetett álma volt – kreatív ügynökségünk pedig segített a megvalósításában.
A gyógynövénykert mellé foglalkoztató ház épült, melyben helyet kapott egy gyógynövény feldolgozó és szárító részleg, egy üvegház és egy ajándékbolt is. A munkálatokból kreatív csapatunk minden fronton kivette a részét:

Többek között. 🙂 Az egész projektet szerettük, hiszen hozzájárultunk a magyar kulturális értékek megőrzéséhez, teremtéséhez és átadásához.
A kreatív, innovatív és interaktív marketing megoldásoknak köszönhetően a látogatói élményfaktor növeléséhez, és összességében a Park látogatószámának emelkedéséhez járultunk hozzá munkánkkal.
Azáltal, hogy az érdeklődők képet kapnak a gyógynövénytermesztés- és feldolgozás hagyományairól és lehetséges módszereiről, akár saját otthonukban is kamatoztathatják tudásukat.