Tisza és a Kőrösök

Vízitúra útvonal információs táblák

Bejárható magyarország

Az Európai Unió Széchenyi 2020 által támogatott – Bejárható Magyarország Program keretén belül a Felső-Tisza, Alsó-Tisza és a Körösök teljes vizitúra útvonalainak információs és iránymutató tábláinak grafikai tervezését, műszaki tervezését, illetve helyszíni telepítését végeztük a két túraútvonal állomásokon.

A vízitúra fanatikusokat az útvonalak bejárásához weboldal, online túratervező és nyomtatott kiadványok is segítik.

Bejárható Magyarország turisztikai kommunikáció

Lapátra fel, vár a kaland, buli benneteket!

Bejárható Magyarország turisztikai kommunikáció projekten belül a tábla látványterve

Bejárható Magyarország

Program célja, hogy az aktív turizmus hazánkban olyan színvonalat érjen el, hogy valós alternatívát tudjon kínálni a külföldi desztinációkkal szemben. Ezt a célt nem csak a turizmus szempontjából fontos helyszíneken(Balaton, Duna, Tisza-tó, Dunakanyar, Tokaj) történő attrakciófejlesztéssel, hanem hatékony a kommunikáció illetve folyamatos tartalomszolgáltatás eszközeivel éri el. A kommunikáció alapja, a régiók turisztikai, történelmi, gasztronómia illetve természeti értékeinek bemutatása, a turisztikai célú marketing eszközökkel ezek népszerűsítése. Mivel a XXI. században ami nem létezik online, az nem is létezik, cégünk webes arculatfejlesztés, weboldal fejlesztés, applikáció készítés területén támogatja ezen célt. Mivel a felnövekvő generáció a webbel párhuzamosan, szinte önálló platformként használja a közösségi médiát, így tapasztalatunkat bevetjük Facebbok és Instagram arculatfejlesztés, tematikus rajongói oldal üzemeltetés, influencer tartalomgyártásban is, mely kiváló eredményeket ér el a turisztikai célú marketing területén.
De az online téren kívül, a turisztikailag frekventált helyszíneken érik a felhasználókat a valódi élmények – így offline is el kell jutni hozzájuk. Tájékoztató tábla a folyóparton – felhívja a figyelmet a környék nevezetességeire – iránymutató tábla a településen – segíti a fontos helyszínekre navigálást, a kiadvány, a katalógus pedig informál, ismeretet terjeszt. Ezen fontos marketing felületek grafikai tervezés fázisában és kivitelezésében, sőt, telepítésében is komoly tapasztalatokkal rendelkezik cégünk.
Büszkék vagyunk rá, hogy a Magyar Kajak-Kenu Szövetség komplex turisztikai fejlesztési programjában a Tisza mentén a teljes Duna szakaszon és a Körösök partján, valamint a Balaton mellett 7 helyszínen mi gyártjuk a programban részt vevő tájékoztató tábla és iránymutató tábla összeségét. A hazai vízi turizmus fellendítését szolgáló programban egységes arculattal, színvonalas kivitelezéssel és gördülékeny telepítéssel szolgáltuk az aktív turizmus fellendítésének nemes ügyét.