SKANSKA - NORDIC LIGHT TRIO irodaház ingatlanfejlesztés marketingkommunikáció

Nordic Light Office komplexum egy „A” osztályú irodai komplexum Budapesten a Váci úton, amely LEED Gold tanúsítványt szerzett, és megfelel a nemzetközi zöld építési minősítési rendszer fenntarthatósági kritériumainak.

A jó közérzet, mint a parkosított többfunkciós udvar, a zöld teraszok, a szekrényekkel és zuhanyzókkal felszerelt kerékpár tárolóhelyek, valamint a fenntartható megoldások támogatják a mindennapokat.

Ingatlanfejlesztés marketingkommunikáció – az életünk része.

BeWell!

A WELL építési szabvány megváltoztatja az emberek gondolkodását az irodaházakkal kapcsolatban. Optimalizálni kívánja az emberek egészségét és jólétét az élet, a munka, a tanulás területén, amely hét olyan területet ölel fel, mint a levegő, a fény, a víz, a fitnesz, a táplálkozás, a kényelem és az elme .
A Nordic Light Trio a WELL építési szabványra törekszik, és ezen elvek alapján épül, hogy egészséges, boldog és inspiráló irodai környezetet teremtsen munkavállalók és a vállalatok ügyfelei részére.
Ügynökségünk feladata ezen értékek mentén a beruházás “C” épületrészének marketing kommunikációs eszközeinek tervezése és gyártása.

Key visual

Brossure

Wooden box

Webpage

Ingatlanfejlesztés marketingkommunikációja és responzív weboldal mobiltelefonos látványterve

Design Brossure

Fence branding