Dizájn élmény

Kreatív ügynökségünk számos ponton tud segítséget nyújtani digitális termékek tervezése és fejlesztése terén

Az igazán magával ragadó felhasználói élmény megvalósításának azonban elengedhetetlen része, hogy a felhasználó a rendelkezésére álló összes mobil és összekapcsolt eszközön (teljes reszponzivitás), illetve az ezekre fejlesztett appok használata közben ugyanazt a magas színvonalú élményt élhesse át egy jól felépített átfogó online marketing koncepciónak köszönhetően.

Website, applikáció
tervezés fejlesztés

Fizikai leképezés

Nagy jártassággal rendelkezünk a dizájn fizikai formába való átültetésében

…ahogy abban is, hogy a jellemző termékcsoportok esetében milyen faktorok határozzák meg a dizájn alkalmazásának lehetőségeit. Legyen szó a termék értékesítési környezetének dizájnjáról (retail environment design), magáról a fizikai termék (physical product) gyártás előkészítéséről, esetleg egy már létező termék csomagolásának fejlesztéséről (packaging) és ennek kiállításon való szerepletetésről, egészen a termék elkészítéséig (hardware design) cégünk óriási segítséget nyújthat a siker eléréséhez.

Nyomda

Csomagolás fejlesztés

Dekoráció

Kiállítás-rendezvény

Szolgáltatás design

A szolgáltatás is dizájnolható

Sokak számára nem egyértelmű, hogy a termékek dizájnjához hasonlóan kellő hangsúlyt kell fordítani a nyújtott szolgáltatások megtervezésére is. Legyen szó a felhasználói élmény megtervezéséről (costumer experience), szervezeti szintű tervezésről (organisation design), vagy a munkakörnyezet megalkotásáról (Workplace design), full service kommunikációs ügynökségünk komoly tapasztalattal rendelkezik, melyet örömmel bocsájt ügyfeleink rendelkezésére.

grafikai tervezés 3D modellezés

Kereső optimalizálás

Elgondolkodott már azon, hogy hogyan talált meg bennünket internetes keresése során?

Hogy miért éppen minket sorolt előre a keresőmotor? A válasz rendkívül kézenfekvő: a mi SEO-nk a legjobb! Kereshető tartalom (search content strategy), szociális médiában való kereshetőség (social search strategy) és kompetatív (competative inbound analysis) analízisek segítségével lehetővé tehetjük, hogy cége relevancia szempontból mindig versenyképes maradjon és a legelső találatként listázzák a keresőmotorok.

SEO stratégia menedzsment